O le a le Tekonolosi Fa'aliliuina o le Vevela?

https://www.aikasportswear.com/

1. Fa'aliliuga Lomitusi Fa'amatalaga

Fa'aliliuina le lomitusi i totonu o pisinisi 'ie e masani lava o lona uiga o le fa'aulufaleina o vali fa'amaumau fa'amalama mai se mamanu lanu i luga o pepa i le maualuga o le vevela ma soso'o ai ma le mitiia o le vali.

ausa e alava gaosia i totonu o le ie.O le pepa oomi i luga o le ie ma le vali e tupu e aunoa ma se faʻalavelave o le mamanu.

2. O fea ie e mafai ona lolomi ma le vevela?

  • O le ie e masani lava ona i ai se vaega maualuga o filo hydrophobic pei ole polyester talu ai e le malosi le mitiia o vali fa'alenatura e filo faanatura.
  • Ie cotton/ polyester e o'o atu i le 50% cotton e mafai ona fa'aliliu lolomi pe a uma ona fa'auma le resini.O vali va'a e mitiia i alava polyester ma i totonu o le resini fa'auma i totonu o le cotton.
  • Fa'atasi ai ma le melamine-formaldehyde pre-condensates, fa'amaloloina o le resini ma le fa'aliliuina o ausa lolomi e mafai ona tu'ufa'atasia i se tasi gaioiga.
  • O le ie e tatau ona faʻamautu faʻamautu e oʻo atu i le vevela o le 220 °C i le taimi o le fesiitaiga ina ia mautinoa lelei le faʻamalamalamaina o mamanu.
  • O le setiina o le vevela po'o le fa'amalieina e ala i le sasaina a'o le'i lolomi e taua tele.O le fa'agasologa fo'i e fa'ate'aina ai suau'u milo ma lalaga.

3. Fa'afefea le Fa'aliliuina o Lomitusi Moni e galue?

  • E ui lava o le pepa o loʻo faʻafesoʻotaʻi ma le ie i le taimi o le lolomiina, o loʻo i ai se va laititi o le ea i lo latou va ona o le le tutusa o luga o leie.E ausa le vali pe a vevela le pito i tua o le pepa ma alu atu le ausa i luga o lenei va o le ea.
  • Mo le valiina o vaega ausa, e sili atu le maualuga o vaega o le vaeluaga nai lo le vai ma e vave ona sosolo le vali i alava polyester ma fa'atupu ai.
  • O lo'o i ai se fa'alili ole vevela muamua ile va o le ea ae e le'i umi ae vevela le alava ma fa'asolo atu ai loa le vali ile alava.I le tele o itu, o le masini lomitusi e tutusa ma le Thermosol dyeing lea e faʻafefete ai vali e faʻafefe mai le cotton ma mitiia e filo polyester.

Taimi meli: Oke-12-2022