Yoga Soifua Maloloina, Ola malosi

I lenei vaitau televave, o le mauaina o se vaega o le filemu ma le tagata lava ia ua avea ma manaoga o le tele o loto o tagata. Pe a mou atu le vevesi o le aai, ona matala filemu lea o se talanoaga filemu e uiga i le mafaufau ma le tino - o lona uiga.yoga, o se poto anamua e le gata e foliga mai ai le tino, ae e fafagaina ai foi le agaga. I lenei faigamalaga o totonu ma fafo faʻatoʻaga, se seti o talafeagaiofu ta'alogama oloa yoga e le masalomia o lau soa sili ona vavalalata.

Ofu Malamalama, Manava Faigofie - Su'esu'eina o Mea lilo oLaei Yoga

O le taimi lava e te laa ai i luga o lau fala yoga, e pei ua faʻagesegese le lalolagi. I le taimi nei, o se ofu mama ma manava yoga o le alalaupapa i le va o le natura ma lou loto. O matou ofu yoga ua mamanuina lelei ua faia imaualuga-falolo, vave-mamagoie e faʻamautinoa ai e faʻamalo saʻoloto lou tino ma faʻafefe vave le afu, e te faʻamago ma faʻalelei, pe o e faia le yoga tafega maualuga pe fiafia i le toʻafilemu o le yinyoga. O lanu e malu ma masani, e pei o le lanu viole o le la o le taeao ma le lanumeamata o le vaomatua, ina ia e lagona le filemu ma le fealofani o le natura i manava uma e te manava.

img (3)
img (2)

O Fa'amatalaga Fa'aalia Le Tufuga

I le faaopoopo atu i lavalava, o se seti atoa o mea faʻaoga yoga o le ki foi lea e faʻaleleia ai le aʻafiaga o faʻataʻitaʻiga. O matou fala yoga e faia i le siosiomagafaauo, mea e le oona TPE, lea e le maseesee ma ofuina, ma e mafai ona tumau mautu e oo lava i siosiomaga maseesee e puipuia ai lou saogalemu. O piliki yoga ma fusi faʻalautele o fesoasoani saʻo ia e fesoasoani ia te oe e alu loloto i totonu o au asanas ma aloese mai manuʻa. Ua mamanuina ergonomically ma faigofie ona uu. Pe o oe o se tagata amata pe o se poto masaniyogafiafia, e mafai ona e faʻaaogaina e suʻe ai le auala sili ona talafeagai e faʻataʻitaʻi ai ma fiafia i le fiafia ma le faʻamalolo e aumaia e soʻo se mea.

Yoga, E le gata o le fa'ata'ita'iga o le Asana, ae ose Malaga Faaleagaga

I le lalolagi o yoga, o manava uma ma asana uma o se faʻalolotoina o le malamalama o le tagata lava ia. A e ofuinamafanafanaofu yoga, uuyogafesoasoani ma gaoioi lemu ma le tafe o musika, o le filemu ma le toafilemu mai totonu i fafo o le a taitai atu ai oe i se tulaga fou. O iinei, e leai se faʻatusatusaga, leai se tauvaga, naʻo se togafiti agamalu o oe lava ma se malamalama loloto o le olaga.

img (4)

FilifiliaAikaO ofu ma sapalai a le yoga o le filifilia lea o se olaga soifua maloloina ma malosi. Tatou faatasi, i le malaga ayoga, feiloai i se tagata sili atu, lagona le matagofie o le olaga ma avanoa e le gata. Ia, ia tatou faʻatasi, faʻamama avega, tatala le tino ma le mafaufau o lenei suiga matagofie!


Taimi meli: Aukuso-12-2024